Contact met en/of bezoek aan Het Lichtatelier

Heb je vragen over Het Lichtatelier, onze winkel, onze producten, het museum en/of onze werkplaats? Wil je een afspraak maken om onze winkel te bezoeken of heb je tips om onze dienstverlening te verbeteren? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook.

Het Lichtatelier: Onze pand in de oude binnenstad van Enschede

Het bezoekadres van Het Lichtatelier

Onze winkel bevindt zich in hartje binnenstad van Enschede. Kom je van buiten Enschede dan is dit tevens een mooi startpunt om de binnenstad van Enschede te gaan verkennen. Dat is zeker de moeite waard. Hieronder vind je ons bezoekadres en onderaan deze pagina vind je een routekaart. 

Straatnaam en huisnummer:

Walstraat 18

Postcode en woonplaats:

7511 GH Enschede

Openingstijden van Het Lichtatelier

Het Lichtatelier wordt volledig gerund door vrijwilligers. Hierdoor zijn onze openingstijden niet gelijk aan die van “normale” winkels. Wij zijn aan het onderzoeken hoe wij het aantal medewerkers in de nabije toekomst kunnen uitbreiden, zodat dat wij ook ruimere openingstijden kunnen gaan hanteren. Bezoek aan onze winkel buiten de openingstijden is mogelijk volgens afspraak. Stuur ons even een mailbericht (zie formulier hieronder) of bel ons (de informatie hiervoor vind je links bovenaan deze pagina).

Vrijdag:

13.00 uur t/m 17.00 uur

Zaterdag:

11.00 uur t/m 17.00 uur

Volgens afspraak:

Maak een afspraak via het onderstaand formulier.

Stel je vraag en/of plaats je opmerking aan Het Lichtatelier

Hier kun je Het Lichtatelier vinden

Scroll naar boven
Naar de inhoud springen