De lampenwinkel van Het Lichtatelier​

Een belevenis (winkel)

Het Lichtatelier is tevens onze showroom. De ambachtelijk gerestaureerde industriële fabriekslampen, fabrieksklokken en historische schakelmaterialen die je hier aantreft zijn te koop. Onze collectie telt op dit moment ongeveer 100 typen authentieke industriële lampen, afkomstig uit onder meer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Van industriële fabriekslampen uit de Twentse textielfabrieken, met name die in Enschede hebben gestaan, hebben wij een ruime keuze.

Deze website geeft slechts een beperkte indruk van wat wij te bieden hebben.. We vinden dat deze authentieke industriële lampen het best tot hun recht komen als je ze in het echt ziet en hun uitstraling voelt. We nodigen je dan ook van harte uit in onze winkel. Bekijk hier onze openingstijden.

Onze lampen worden naar wens samengesteld. Door persoonlijke wensen en gekozen accessoires kan de prijs variëren. Daarom hebben we prijsgroepen samengesteld in plaats van vaste prijzen. De prijzen in de lampenwinkel gelden voor de voorbeeld lampen zoals die er hangen.

Ons assortiment

Ons assortiment aan lampen bestaat uit: hanglampen, tafellampen, muurlampen/wandlampen, staande lampen, bureaulampen, en plafondlampen. Voor een impressie van authentieke fabriekslampen die via ons een nieuw leven begonnen in diverse woon- en werkomgevingen: Klik hier.

Scroll naar boven